torstai 5. maaliskuuta 2015

Oranssiakin välillä

Pikainen lakkaus. Alla kaksi kerrosta KoneHelsingin WL05:sta. Päällä kerros Essencen glitterlakkaa Hidden Garden. Tykkään.


Olen tässä tuumaillut, että tämä kynsiblogini kuvastaa hyvin sisäistä elämääni. Kun on huonompi kausi masennuksen ja traumaperäisen stressihäiriön kanssa, lakkaukset ovat tässä postauksessa olevan kaltaisia, eli hyvin yksinkertaisia. Sitten kun on hyvä päivä tai parempi kausi, jaksan tehdä vähän enemmän töitä vaativia lakkauksia, kuten leimata, käyttää decaleita tai muita koristeita yms.

Pääasia, että itse olen tyytyväinen, hihi. Yksinkertaisetkin lakkaukset ovat todella kauniita ja mieltä piristäviä. Onneksi muiden blogeissa on monimutkaisempia lakkauksia, joita voin ihastella mielin määrin. 

Turhaan tämän blogin nimi ei ole Kynsitaideterapiaa! <3

10 kommenttia:

 1. Aina ei jaksa panostaa kynsiin, jotakin on kuitenkin saatava! Mullakin on ollut nyt päiviä ettei jaksa vaihtaa lakkausta ja se näyttää jo kamalalta:D ja sitten kun ehtisi, ei ole mitään ideaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä noinki kieltämättä. Onneksi yksinkertainenki on kaunista.

   Poista
 2. Mun mielstä on hienoa että sä ylipäätänsä jaksat lakata kynsiä ja vieläpä kahdella lakalla ja värit on noin pirteitä! Lisäksi sulla on pontta ottaa niistä kuvat ja kirjoittaa blogia. Sanoisin ettei lainkaan huono päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä sanoista! <3 Masennuslääke pitää mun toimintakykyä yllä sen verran, etten jää sängyn pohjalle makaamaan. Huonoina päivinä ei välttis saa lakattua ollenkaan tai mitään muutakaan, mutta sitte ku parempi päivä ni saattaa syntyä tällaista. Mun mielestä jo se, että lakkailen on huippu homma. Johonki jaksaa keskittyä.

   Poista
 3. Kauniit lakkaukset kaikesta huolimatta ♡

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet! Nuo lakat on ihanan keväiset :) Jaksamisia sinne <3

  VastaaPoista