maanantai 7. maaliskuuta 2016

Tammi- ja helmikuun loppuneet

Nyt viimein sain aikaseksi kirjoittaa loppuneista kosmetiikkatuotteistani. Tässäpä tammi- ja helmikuun loppuneet siis


Avon Naturals Hair Care- sarjan Super Straight shampoo Honey Extract & Jojoba Oil:
Tämän sarjan shampoista tykkään todella paljon! Kaikki käyttämäni pesevät mun hiukset puhtaiksi. Tässä oli ihan kiva tuoksu ja tätä todennäköisesti ostan lisääkin.

Garnier Fructis Oil Repair 3 hoitoaine:
Tätä hoitoainetta olen käyttänyt jo monta purkkia. Tykkään! Tän avulla mun pitkät hiukset on ollu helppo selvittää suihkun jälkeen. Tuoksusta en alkuun pitäny, mutta totuin siihen, koska muuten hyvä hoitoaine. Ostan lisää.

Avon Naturals Hair Care- sarjan Winter Nourishment hoitoaine Vanilla & Golden Pear:
Tästä hoitoaineesta en niinkään pitänyt. Tuoksu on kyllä hyvä. Tän hoitoaineen pitää antaa vaikuttaa pitempään kuin esim. Garnierin hoitsikan, jotta mun pitkät hiukset ois helppo selvittää. Tätä en aio ostaa lisää.

Avon Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Oil- hiuksiin jätettävä hoito:
Tän putelin sain joskus Kristalta, ku kitisin hiusteni kuivia latvoja. Tätä oon käyttäny aina, ku muistan. (Pakkaset autto muistamisessa kummasti...) Tästä oon tykänny! Sopivalla annostelulla (2-3 pumppausta mulle) hiukset ei jää öljyisiksi ja lähmäisiksi vaan ovat silkkisen tuntuiset. Hiukset ei myöskään rutise kuivuuttaan niin pahasti tätä käyttäissä ja ne on helpompi selvittää. Uuden pullon oonki jo ostanu ja korkannu.



Bubbles & Butters Crazy for Chocolate suihkusaippoo:
Mulla kuluu suihkusaippoot todella hitaasti, koska käytän niitä harvemmin kuivan ihon takia. Tämä suihkari oli kyllä hauska tapaus! Tuoksui unelmakääretorttutaikinalle, nam. Normi suihkari muuten, pesi ihon puhtaaksi ja vaahtos ihan ok. Kyllästyin loppua kohden, joten en ehkä ostais lisää tätä.

Yves Rocher Apple Delight Silky Body Cream:
Tähän rakastuin heti! Kiukuttaa, että tää on limited edition- tuote. Tahtoo lisää! Tuoksu on hurmaava ja huumaava, omenapiirakkaa tai kauraomenpaistosta. Koostumus on hieman paksumpaa kuin lotioneissa. Iho jäi mukavan pehmoisen ja kosteutetun tuntuiseksi. Vielä kerran: tahtoo lisää!

Yves Rocher 24h Anti-Perspirant Lime from Mexico:
Limen tuoksu on alkuun aika tuju, mutta haihtuu nopsaan. Oikein toimiva dödö muuten. Ittelle ongelmaksi tuli pullon loppua kohden se, että mun kainalot ärtyi tän käytöstä. En tiiä vielä, oonko herkkis vai stressierkki vain. Tätä voisin ostaa lisää, kuhan ärtyneisyyden saan kuntoon.



Avon Care Argan Oil Hand Cream:
Todella ärsyttävä käsirasva! Hajusta en tykänny yhtään, enkä siitä, että tästä jäi tympeä kalvo käsiin. Koitin silti sitkiästi käyttää tätä. Lopulta käytin tän kropparasvana ja siihen tää on loistava tuote! Käsirasvaksi en ostais, mutta kropparasvaksi ehkä.

Reipinola Cucumber Purifying Peel Off Masque:
En kuulkaa muista, oonko koskaan käyttäny kasvonaamioita. Joten tais olla eka kerta. Tää oli oikein kiva naamio. Tuntu hassulta, ku tää kuivuessaan kiristi ihon niin, ettei ilmeillä enää voinu. Tän käytön jälkeen kasvojen iho tuntui ihanan pehmoiselta. Näitä voisin ostaa lisää kyllä.

Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara:
Tää ripsiväri on hyvä! Tykkäsin kovasti. Tää oli mulla yli vuoden käytössä, koska en meikkaa ikinä ja ripsariaki hädin tuskin kerran kuussa käytän. Mulla tää toimi ku unelma ja todellaki aion ostaa lisää! Oon muuten postannu tästä ripsarista aiemmin. Postaus tässä.


Sellaisia oli mun loppuneet ekassa erässä. Mitä tykkäsitte? Saas nähä meneekö taas kaks kuukautta seuraavaan samanmoiseen postaukseen...

12 kommenttia:

  1. Pitkän listan purnukoita olet saanut loppuun. Vaikka onkin kahdelta kuulta. Musta ei taitais olla näitä postauksia tekemään. Tuntuu että itse saan kosmetiikka purkkeja niin harvoin tyhjäksi. Plus että kynsilakkoja lukuun ottanatta tulee käytetttä samoja tuotteita vuodesta toiseen joten alkaisi varmaan aika pahasti toistaakin itseään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa iteki mietin ja aatostelin. Vähä yllätyin, että näitä loppu näinki paljon! Tottahan se on, että tiettyjä tuotteita ostaa aina vaan uudelleen. Toisaalta, ite oon niin vaihtelunhaluinen, että siksiki ostaa erejä. :D

      Poista
  2. Tuo Oriflamen ripsiväri on kyllä jees! Itekkin sitä pari putiloa oon käyttänyt :)
    Avonin tuotteet on mulle ihan outoja mutta tuota öljyä voisin ainakin testata jos kohdalle joskus sattuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ripsari on kyllä hyvä! Ja Avonilla on paljon hyviä tuotteita...

      Poista
  3. Oudosti olen alkanut tykkäämään näistä roskapostauksista :D Tollasen huisölyn vois siskon hurjalle hiusharjalle hommata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roskapostauksissa on sitä jotain! :D Tuota hiusöljyä kyllä kannattaa kokeilla!

      Poista
  4. Multakin löytyy toi avonin hiusöljy ja oriflame ripsari taitaa olla kans jemmassa.Itekki niin harvoin käytän mutta täytys alkaa kuluttaan noita varastoja oikein urakalla ja innostua meikkaan enempi vaik oonki ihan surkea siinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoittelemalla kait sitä oppii... Itelle ainoastaan ripsari on meikeistä semmonen, jonka tunnun kestän naamassani.

      Poista
  5. Kalvon jättävät kasirasvat on jotain niin, ei hyvä. Samoin ne, jotka rullautuu jos laittaa liikaa (olen huomannut tämän ilmiön Loccitanen ja Dermosilin E-vitamiini käsirasvoissa).

    Miulta löytyy myös tuo suklaasuihkusaippua, pitäisi se joskus käyttää :D


    Odotan jo innolla Avonin 5. kampanjaa ja sitä jogurtti-vartalosarjaa sekä Vitamin Boost -hiussarjaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Rullautuvat käsirasvat on kans ärsyttäviä!
      Hih, alahan käyttään tota unelmakääretorttutaikinasuihkaria. :D
      Kyllähän noita uusia kuvastoja aina oottelee ja mielenkiinnolla selaa.

      Poista
  6. Kiva kuulla, että tuo Avonin hiusöljy on hyvä :) Mulla on sitä tuolla avaamaton pullo. Mä olen muuten samaa mieltä tuosta Avonin käsivoiteesta. En tykännyt siitä kalvosta ollenkaan. Annoin voiteen miehelle ja sen on tyytyväisenä sen käytellyt kuiviin käsiinsä :D Se niiden uusi kaakaokäsivoide sit taas on tosi kiva ja nopeasti imeytyvä. Kannattaa testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan noita Avonin muita käsirasvoja testata. Ensimmmäinen oli toi susi. :D

      Poista