torstai 14. huhtikuuta 2016

Maaliskuun loppuneet

Viimein sain kuvattua maaliskuussa loppuneen kosmetiikan. Mennäänpä siis asiaan.



Head&Shoulders Anti-dandruff Shampoo Apple fresh:
Tämä on ainut hilseshampoo, joka toimii mulla. Kokeiltu on erinäinen läjä muitakin. Tätä käytän vain tarvittaissa, joten yhden pullon käyttöaika on aika pitkä. Pesee hiukset hyvin ja rauhoittaa päänahkaa, ainakin minulla. Ihan ok omenan tuoksu. Plussaa siitä, että nykyään tätä shampoota saa eri tuoksuisina. Uuden putelin ostin ja korkkasin mantelin tuoksuisena.

Avon Naturals Hair Care- sarjan shampoo Almond&Avocado:
Tuttua Avonin laatua tämä shampoo. Pesee hiukset hyvin. Tätä kyseistä shampoota käytin pitkin hampain, koska tuoksusta en tykännyt juurikaan. Liian miesten tuotteiden tuoksuinen, plääh. Tuoksun takia en tätä osta toiste.

Garnies Fructis Oil Repair 3 hoitoaine:
Tämä hoitoaine on mun vakiokäytössä. Sopii mun pitkille hiuksille. Heh, ja tämä kun on niin helppo napata Lidlistä aina mukaan edellisen ollessa loppusuoralla. Täytyy myöntää, että nyt alan jo kaipaamaan vaihtelua hoitsikan suhteen. Pitäis vissiin käydä joskus muussakin kaupassa kuin Lidlissä. Noh, tällainen purkki on nytkin käytössä.



Essence Smile you are pretty! handcreme:
Tähän käsirasvaan ihastuin! Ihana tuoksu ja hyvin toimiva peli. Imeyty suht nopsaan käsiin ja ei tarvinu olla heti lisäämässä sitä. Tätä tahtoo lisää.

Yves Rocher Orange confite & amande huulirasva:
Perus huulirasva. Ei ihastuttanu, eikä vihastuttanu.

Dermosil Body Cream Cranberry:
Tän sain Kristalta ja tästä tykkäsin. Koostumus mun makuun ja tuoksukin hyvä. Ihokin tuntui kivalta ja kosteutetulta tätä käyttäissä. Lisää voisin ostaa. Pitänee tsekata Dermosilin sivut, josko tätä saisi lisää.

Oriflame Milk&Honey Gold Nourishing Hand&Body Cream:
Tästä hunajamaidosta pidän. Mun iho tykkää tästä. Kosteuttaa sopivasti. Tuoksusta tuli hetkelliseti yliannostus, heh. Uusi purkki odottaa käyttöön pääsyä. Ajattelin avata sen, kun syksyllä taas ilmat viilenee.


Sellaiset oli maaliskuun loppuneet! Ajatuksia? 

10 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita! Mulla hilseilee päänahka myös aika-ajoin, ei niin häiritsevästi etteikö tavallisella shampoolla pärjäisi mutta pitää silti napata tuo vinkki talteen, olen meinaan ennenkin kuullut mainintoja tuosta shampoosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaahan pois! Eihän sitä kokeilematta tiiä mikä tuote on ittelle sopiva.

      Poista
  2. Oon joskus pessy head&shoulder shampoolla ja ainakaan ei mulle sovii kuivattaa niin päänahan että tulee hilsettä mutta tosiaan kaikki ei vaan sovi jokaiselle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ja ei sitä ilman kokeilua tiiä, että sopiiko joku tuote ittelle.

      Poista
  3. Tuo Milk & Honey Gold on niin hyvä <3 Samoin sen sarjan hoitoaine ja hiusnaamio on huippuhyviä pitkille hiuksille :)

    VastaaPoista
  4. Mies vannoo Fructisin nimeen ja myös Lorkun sampoiden. Omat hiukset ovat niin käsitellyt, että tarvitsen järeämmät aseet. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi jokaiselle löytyy jotakin! Mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista
  5. Hei jee toi karpalorasvapurkki on tyhjentynyt! :D Minun tahdilla sitä ei olis koskaan tapahtunut!

    VastaaPoista