keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Kolme kysymystä

Malle haastoi mut Starlight Blogger Award- haasteeseen melkein kaksi vuotta sitten. Nyt jo sain aikaiseksi vastata haasteeseen. Kyseessä siis haaste, jossa vastataan kolmeen vaikeahkoon kysymykseen.


Merenranta Oulun Toppilassa


1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Olen kiitollinen siitä, että elän! Kiitollinen miehestäni, ystävistäni, kummitytöstäni. Kiitollinen siitä, että olen olemassa. Kiitollinen siitä, että pikkuhiljaa olen ruennut ymmärtämään oman arvoni. Kiitollinen siitä, ettei enää tarvi olla oman lapsuudenperheen kanssa tekemisissä. Kiitollinen siitä, että saan valita ihmiset elämääni, viis siitä ovatko sukua vai eivät. Kiitollinen terapeutistani, joka on minulle sopiva. Kiitollinen siitä, että saan ihan itse määrätä omasta kropastani.

Ihan yksinkertaisesti olen kiitollinen elämästäni, rakkaudesta jota saan vihdoin, mahdollisuuksista joita minulle on tullut. Olen kiitollinen siitä, että olen herännyt elämään oltuani ensimmäiset 25 vuotta sumussa ja nyt kun olen asioita käsitellyt ensimmäiset 5v seuraavasta neljännesvuosisadaasta.


Suomenlinnasta


2. Minkä asian tai valinnan haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Mää en muuttais ihan mitään. En edes niitä kauheimpia asioita. Muuten en olisi se, joka olen nyt. Tokihan jotkin teot ja sanomiset harmittaa, mutta niitä nyt ei vaan oikeasti saa tekemättömäksi ja ne kuuluu tähän kokonaisuuteen, jota kutsutaan minuksi. 


Orvokkirakkautta


3. Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Minulle elämän tarkoitus on se, että elän elämäni niin, ettei kuolinvuoteella tarvi katua tekemisiä tai tekemättä jättämisiä.

Eilen kun kävin päiväseltään Helsingissä, mietin aamulla lentokoneen nousukiidon aikana, että nyt jos kuolisin, kuolisin onnellisena. Elämä on ruennut tasoittuun. Rankkaa on edelleen, mutta ei enää synkkää ja pimeää. Tosin en kyllä haluaisi kuolla vielä, on niin paljon asioita joita haluaisin tehdä ja toteuttaa. Mutta onni on tässä ja nyt.


Auringonlasku Heinolassa


Tällaisia mietteitä tänään. Näköjään just nyt näiden haasteiden tekeminen innostaa takaisin bloggaamiseen pariin. Saa ehdotella erilaisia haasteita mulle.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea näin positiivisia mietteitä, olet selvästi ajatellut näitä asioita :) Suomenlinna on kaunis paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piti näitä vähä miettiä ja kait oon haasteen saannista asti muhittanut tätä.

      Poista