maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kynsihörhöyden syvällinen puoli

Itsensä rakastaminen on erittäin tärkeää. Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on. Luin tuon artikkelin ja koin herätyksen. Haa! Ja mitenkähän se liittyy kynsiblogiin? Minulla on jo jonkin aikaa pyörinyt päässäni ajatus kirjoittaa kynsihörhöyden syvällisemmästä puolesta... Nyt sain kunnon sysäyksen kirjoittaa aiheesta!

Minulle henkilökohtaisesti kynsien laittaminen ja huoltaminen on yksi tapa rakastaa itseäni. Myös yksi naisellisuuden osoittamistapa. Toki aina repsahduksia tulee, mutta kenellepä ei... Heräsin kynsihörhöyteen noin puoli vuotta sitten. Yhtäkkiä eteeni avautui aivan uusi maailma. Uusi ja ihana tapa toteuttaa itseään, helliä itseään, hoitaa itseään, ilmaista itseään. Kynsilakat ja kaikki siihen liittyvät asiat ovat iso ilo. Pienin askelin etenen tässä maailmassa ja kehitän itseäni lakkailussa.

Miehet helposti ajattelevat, että kynsihörhöys on vain naisten höyryämistä ja höpötystä ja turhanpäiväistä touhua. Olen huomannut monen miehen naureskelevan aiheelle. Onnekseni minun Mieheni ei ajattele tai tee niin. Pikemminkin kannustaa ja rohkaisee. Toista blogiani vilkaisseet tietävät, että olen sairaslomalla ja käsittelen isoja asioita elämässäni. Tämän kaiken takia nimesin tämän kynsiblogini Kynsitaideterapiaksi. Tämän blogin puolella voin ilmaista iloa ja kauneutta elämässäni sekä hörhöillä kaikessa rauhassa. Kynsitaide ja taideterapia yhdistettynä. Aika hot yhdistelmä... :D 

Sen aikaa, mitä olen seuraillut monia ihania kynsiblogeja, olen saanut sellaisen tuntuman, että naiset, jotka hoitavat ja laittavat kynsiään, pitävät itsestään sellaisena kuin ovat. Kuka itseään inhoava viitsisi edes kynsiään lakata? Minusta tämä on loistava itsensä rakastamisen merkki! 

Kaikki kynsihörhöt naiset! Nostan hattua teille ja itsenne hellimiselle kynsihörhöyden muodossa... <3

Loppukevennykseksi suklaata ja nätit lakkaukset <3

5 kommenttia:

 1. Hienoa mietiskelyä :) Kiva, että olet löytänyt tavan toteuttaa itseäsi! Minulle kynsienlaitto merkitsee omaa aikaa, mikä on kotiäitinä välillä tarpeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä just ihana tapa toteuttaa itseään. Mukavaa, että sulla on hengähdystaukoja lakkausten parissa lastenhoidosta. Ison perheen esikoisena tiedän, mitä hulinaa se lasten kanssa on... :)

   Poista
 2. Ihana kirjoitus! :) Minunkin mieheni on aivan ihana, jaksaa kehua kynsiä ja mainitsee silloin tällöin, kuinka mukavaa hänestä on, kun mulla on tällainen harrastus mistä jaksan olla innoissani päivästä toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö ookki ihanaa, ku kannustetaan harrastuksesa, eikä pidetä sitä hölmönä ja turhanpäiväisenä?

   Poista