torstai 12. helmikuuta 2015

Nudea ja kultaa

Ensimmäisenä Models Ownin kimppatilauksen lakoista pääsi kynsilleni Nyla Nude. Ihastuttava nude lakka. Sitä kaksi kerrosta. Pariin kynteen lisäsin päälle KoneHelsingin 807, kultaista lakkaa. Lisäsin Nylan päälle vielä vaaleanpunaisia kukkatarroja.

Oli muuten huikeeta kuvata parvekkeella lakkausta! Ei tarvinut salamaa, koska päivänvaloa oli tarpeeksi. Jihuu kevään tulo ja aurinko!


Lakkaus ei oikein ollut mieleeni. Tylsä! Menin silti näillä lakkauksilla jonkun päivän, kun en jaksanut poistaakaan. Aika menny Ryhmä Pullman- sarjalle kikattaessa. Ihan loistava sarja! Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat kikatusta elämäänsä. Netflixistä löytyy 7 kautta.

10 kommenttia:

 1. Ihanan kamelinvärinen lakka! Multa puuttuu tuollainen (jos se nyt suinkin on mahdollista). Mä en taas voi sietää valoisuuden lisääntymistä. Kai mä sen takia tykkään eniten syksystä, kun alkaa taas pimetä :). Mulla on aina kaikki verhot kiinni mutta kevätaurinko yrittää silti epätoivoisesti tuhota mun mörköilyn. Pitääpä pistää korvan taakse tuo sarja! Meillä on nyt katselussa toinen kierros Supernaturalia ja itsekseni katson Bonesia. Onneksi on olemassa Netflix <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Nyla Nudea. Ihastuin siihen kyllä.
   Musta ois ihana jos yöt ois aina pimeitä. Päivät saa olla niin valosia ku kerkiää.

   Poista
 2. Onpa ihana kinuskinen väri :) Sopii hyvin nuo kukat tuohon väriin. :)

  VastaaPoista
 3. Mullekin tulee tuosta lakan väristä kinuski :) joskus muutama vuosi sitten olin ihan koukussa Ryhmä Pullmaniin!

  VastaaPoista
 4. Kukat sopii hyvin väriltään, oikeen ihanat nää! Mulla menee Netflix rulettaa täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Netflixissä on kyllä paljo kaikkea. Silti ois kiva kokeilla Viaplaytä ja mitä niitä muita samanlaisia onkaan.

   Poista
 5. Mun mielestä nää on tosi nätit! :) <3

  VastaaPoista