torstai 1. helmikuuta 2018

Unelmista

Mulla on ollut aikoja, jolloin en oo kyenny unelmoimaan mistään. Unelmia ei ole tullut edes mieleen, vaikka on yrittänyt niitä hakea päästään. Siitä tiedän omalla kohdallani, että ollaan vakavan masennuksen syövereissä, kun unelmia ei ole. Nyt kun olen enää keskivaikean/lievän masennuksen kourissa, on unelmiakin alkanut pulpahdella mieleen. Niistä ajattelin nyt kirjoittaa tänne. Koska minulla on unelmia!



Vaatteet. Haluan löytää oman tyylini pukeutua. Sen, joka tuntuu täysin minunlta. Värikkäät vaatteet vetää mua puoleensa kovasti ja ne tuntuukin omimmilta. Silti on vielä hakusessa vaatteiden tyyli muuten.



Yksi iso haave ja tavoite on, että tuntisin olevani omassa kehossani turvassa. Että olisin kotonani omassa kehossa. Tällä hetkellä oma keho tuntuu lähinnä uhkalta ja viholliselta. Eikä asiaa auta yhtään se, että esim. viime viikolla kaupassa yks vanhempi mies kouri mun peppua.



Haluaisin oppia tekemään villasukat. Varsi kyllä onnistuu, mutta loppu ei. Lapasetkin ois kiva osata tehdä. Ja pipo. Hmm, ja virkkaaminenkin ois kivaa oppia.



Oma talo meren rannalla. Ei tarvis olla suuri talo. Ison terassin kuitenkin haluaisin siihen, sellaisen ympäritalon menevän. Ja pihalle paljon lehtipuita, että ois paljon haravoitavaa. Rakastan haravointia! Pieni kukkapenkki ois kiva kans. Pihakeinu. Ehkä pieni kasvimaakin.



Liikunta. Haaveilen, että siitä tulee mulle loppuelämän tapa. Asia, josta tykkään. Haluan, että uskallan jonain päivänä rueta haastamaan omaa kehoani, kokeilemaan sen rajoja fyysisesti. Tällä hetkellä se ei oo mahdollista mun pään kunnon takia, mutta jonain päivänä on.



Matkustelu on iso haave. Haluan matkustaa maailman ympäri! Haluan käydä vaikka ja missä. Jonain päivän taas mennään.


Tässäpä muutamia mun haaveita. Mistä te haaveilette?

10 kommenttia:

  1. Siis mitä ihmettä, mikä miehiä oikeesti vaivaa??? :((((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehiä taitaa vaivata patriarkaalinen yhteiskunta. He luulevat, että he saavat tehdä mitä vaan.

      Poista
  2. Haaveilen lottovoitosta helpottais suuresti tätä elämää =)
    Mieki tykkään värikkäistä vaatteista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lottovoitto! Joo! Se auttais toteuttaan haaveita äkemmin. Ois kyllä kiva! :D

      Poista
  3. Ihania unelmia ja viisaasti sanoiksi puettu ja hyvin samanlaisia täällä. <3 Ihanaa sunnuntaita ja toivon, että haaveesi toteutuu <3

    VastaaPoista
  4. Ihania unelmia ja nuo leggingsit! Mutta hittovie mies mitä teki! Ällöä ja niin alentavaa! Mikä lupa kellään on koskea luvatta toisen kehoon!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelmat on kyllä tärkeitä! Ja kivat legginsitkin. Joo ja miehet, ne vaan luulee olevansa jotain parempaa ku oikeasti ovat edes. En ymmärrä miksi toisen kehoon saa koskea ilman lupaa joittenkuitten (miesten) mielestä.

      Poista
  5. Kuulostaa tutulta tuo mielialan laskemisesta seuraava unelmien puute. Kun oma olo alkaa mennä huonommaksi, tuntuu ettei ole mitään mitä odottaa edes seuraavalta päivältä! Silloin auttaa pienet tavoitteet; että saa itsensä töihin asti, jaksaa ekaan kahvitaukoon, sitten ruokkikselle jne. Nyt huomasin etten malta odottaa että kevät tulee! Jes! :D

    Itsellä haaveena on se että saisin itseni taas liikkumaan enemmän ja että pääsisin eroon lohtu-syömisestä ja -shoppailusta... Oppisin sietämään ja analysoimaan pahaa oloa paremmin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olojen sietämisessä on kyllä melkoinen opettelu. Itellä on lohtusyöminen ihan mahdotonta. Silti uskon, että ku vaan jaksaa käsitellä asioita niin jonain päivänä se hellittää tai ainakin saa parempia keinoja käsitellä oloja.

      Poista