lauantai 19. heinäkuuta 2014

Reissukynnet

Haha! Kynsilleni kävi huonosti. Kerkesivät kasvaa jo ihanan pitkiksi, mutta lohkesivat sieltä ja täältä, joten leikkasin lyhyeksi (koska meni hermot) ja viilasin vielä reunat. Ajattelin lähteä reissuun ihan nakuilla kynsillä. Ehkä otan lakkoja mukaan, yli viikko kuitenkin ollaan tien päällä. Tiistaina lähtö!

Oikea käsi

Vasen käsi

Kuten kuvasta näkyy, sormistani lähtee nahka. Ensin tuli vesikelloja, jotka kutisivat hulluna. Sitten kun se vaihe meni ohi, alkoi nahka lähteä. (En laita kuvaa, niin kamalan näköiset sormet kämmenen puolelta.) Viimeksi toukokuussa kävi näin. Kyseessä on tällainen ärsyttävä vaiva. Onneksi menee viikossa, kahdessa aina ohi. Noh, aion tehohoitaa käsiäni nyt sen kunniaksi. Öljyän ja rasvaan lujasti. Saavatpahan kynnetkin levähtää lakkailulta edes vähän aikaa.

Tähän blogiin en siis päivittele ainakaan viikkoon. Toiseen blogiin varmaan kirjoittelen jotain välillä. Kameran otan tottakai mukaan, että reissupostausta on tulossa!

Joten: täältä tullaan Lappi!

4 kommenttia:

 1. Äh, mä kärsin tuosta samasta vaivasta myös, rakkuloita on sormissa ja kämmenissä. Mulla se vaan näyttää paaaaljon karseemmalta kun sulla, sun sormet on silti sievän näköiset :) Ja mulla se harvemmin menee kokonaan ohi ollenkaan, ympärivuotinen vaiva, joskin näin helteillä tietysti paljon pahempi kuin yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormepäät on toiselta puolen karseat, kuvissa näyttää oikeinki näteiltä nuo. Nuita rakkuloita kyllä putkahtelee käsiin eri paikkoihin. Ärsyttää vaan ku nahka lähtee koko ajan sormista ja käsistä.

   Poista
 2. Aina käy niin että kun on kivasti pituutta niin katkeaa...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oottelen miten nyt käy ku reissussa pituutta tullu... :D

   Poista