perjantai 14. marraskuuta 2014

Baby Blue

Olihan hermot mennä kun aloin lakkaamaan. Poistin ennen tätä lakkausta ainaki kolmet lakkaukset, koska menivät ihan mönkään. Joo, ja kuvatki ovat mitä parhaimmat. Ei ole minun kynsipäiväni. Nämä annoin jo olla, kun en jaksanut enää rueta yrittämään mitään.

Kynsillä Benecosin Ice Ice, Babyä kaksi kerrosta. Sain tämän miitistä Ruohonjuurelta. Ihana lakka! Benecosin lakkoja haluan kyllä paljon, paljon lisää. Nämä kaksi, joita olen kokeillut, peittävät melkein yhdellä kerroksella. Ainut miinus korkista ja lyhyestä sudista.

Toinen lakka on KoneHelsingin Black Dot KB05, sitä laitoin neljä kerrosta koska en älynnyt laittaa alle toista lakkaa. Möh ja pöh.

Ihan jees lopptulos silti. Huomenna uusi yritys. :D


Lisäys
Kaverit oli käymässä ja kuunneltiin musiikkia. Repesin tämän biisin kohdalla, koska saman niminen kuin kynsissä oleva sininen lakka. Biisi on kamala, mutta naurattaa silti. Ehkä just siks!


10 kommenttia:

 1. Oih, tiiän tunteen kun kaikki meinaa mennä pieleen :( Onneksi on vastapainona niitä hyviäkin kynsipäiviä :) Mutta näistä tuli kyllä oikein kauniit, ihanat lakat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mua meinaa ärsyttää ku kattoo näitä lakkauksia... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No voi kiitos! En tiiä mikä ärsyttää näissä. Kait se koko lakkaustuokio, ku oli niin epätoivonen... :D

   Poista
 3. Nuo Black Dotit on mun heikko kohta. Miksen mä saa niitä koskaan kynsille asti? Kai mä pelkään että ne loppuu, jos niitä käyttää :). Ihanat lakkaukset ja pahoitteluni suuresta työmäärästä. Itse olisin jo hypännyt Helmerin kanssa akkunasta jos noin monta kertaa olisi pitänyt aloittaa alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää haastan sut käyttään Black Doteja! Hei kamoon! :D Ne on käytettäväksi tarkotettu... :D
   Mulla on vissiin aikas kiero luonne tai kierot hermot, ku jaksoin vielä kerran alottaa alusta... :D

   Poista
 4. Nää kynnet on aivan ihanat! Olisitpa kuvannut ne "epäonnistuneetkin", veikkaan ettei kukaan meistä ois hoksannut niissä mitään epäonnistunutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhö. Kiitos! <3 Eka yritys oli glittersandwich, joka lähti yhtäkkiä laattana kynneltä. Nätti oli muuten kyllä. Toinen ja kolmas yritys ei kerenny kovin monelle kynnelle, ku meni jo hermot ja otin pois. Tää kelpas viimein!

   Poista
 5. Todella nätit! Kauniit värit ja tuo glitterlakka<3

  VastaaPoista