sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Leimaushaaste: Abstraktia

Nyt sitä kauan mietittyä leimaamista. Kyllä tätä saakin miettiä! 

Valittiin tämän kuun leimaushaasteen aiheeksi abstraktia Rose86:n toiveesta. Siitä hyvästä sitten tuijottelin laattojani ja ihmettelin, että mitäs nyt. Cheekyn Jumbo Plate 4:stä löysin sitten kuvion, jonka kelpuutin. Hassuja kolmioita leimaamaan siis.

Likaisen vihreä lakka on BeautyUK:n Urban Jungle. Kirkkaampi vihreä on Trindin CC131. Kumpaakin lakkaa kolme kerrosta. Glitterlakka on KBShimmerin Sand In My Stocking. Jaksan aina vain ihmetellä tuon glitterlakan hiekkamaisuuta. Se oikeasti tuo mieleen hiekan!


No, sitten siihen leimaamiseen. Käytin leimauslakkana MoYou Nailsin valkoista. Vallan hyvä leimauslakka, ainakin tällä vähäisellä leimauskokemuksella katsottuna. Kuvio nousi suht iisisti ja sain sen kynsille asti. Kohdistamisessa tietysti on vielä vähän hakemista, hah. 


Lopputuloksesta tykkään hurjan paljon! Sanoisin, että onnistuin! Eikä leimaaminen ollut niin pelottavaa, miltä se tuntuu etukäteen (aina). Tosin nyt, näitä kuvia katsottuani, marssin äkkiä käsirasvan luo. Apua, minkä näköiset kynsinauhat! 

8 kommenttia:

 1. Oi, tosi hienot kynnet! Leimatkin on onnistuneet mahtavasti :)

  VastaaPoista
 2. Leimauksethan onnistuivat hyvin :)! Mutta voi ei, kamala aihe :'D tässä onkin vähän miettimistä mitä tekisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leimaat ympyröitä, neliöitä, kolmioita, mitä kaikkea näitä nyt onkaan... :)

   Poista
 3. Näähän on ihan mahtavat! Miten niin ei leimaus suju???

  VastaaPoista