tiistai 19. toukokuuta 2015

Matattua vihreää

Facebookin Lakkaushaaste-ryhmässä näkyi vihreää haasteena. Minähän innostuin siitä, koska vihreä on lempivärini punaisen lisäksi. Tongin vihreiden lakkojen laatikkoa ja hain mieleeni tullutta Benecosin Green Waytä, jolla en ole ihan viime aikoina lakannut kynsiäni. Kun sain Green Wayn ujutettua ulos laatikosta, hetken tuijottelin glitterlakkojani ja nappasin L'Orealin Confettiksen laatikosta ihmisten ilmoille.


Green Waytä on kaksi kerrosta. On nämä Benecosin lakat vaan niin ihania! Helppoja lakattavia ja oikeita namuja. Huitaisin sitten Confettista vihreän ihanuuden päälle. Lopuksi mattasin koko höskän Essencen Satin Matt- päällyslakalla ja olin taivaassa.


Jopa mieheni ihasteli näitä lakkauksia!

16 kommenttia:

 1. Mustavalkoglitteri on aina hyvä valinta, se näyttää aina hyvältä :) Mäki tykkään näistä!

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi hyvältä mattana :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo Lorealin glitterlakka, oon joskus kaupassa katsonut sitä sillä silmällä mutta vielä se ei ole tarttunut mukaan. Tää lakkaus on ihana, mattaus oli erittäin hyvä idea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tää glitterlakka ehottomasti hommata! Passaa värin ku värin päälle.
   Kiitos! <3

   Poista
 4. Tosi kivan värinen toi vihree ja hyvän näköne mattana (:

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti lakkaus! Multa löytyy kanssa toi Lorealin Confetti-lakka ja käytin sitä myöskin vihreän, tosin mintunvihreän kaverina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Confettis on siitä hyvä, että käy kaikkeen melkeinpä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikö ookki? ^_^ Ruohonjuuresta ainaki saa näitä Benecosin herkkulakkoja... :D

   Poista
 7. Siis mikä lakka tuo mustavalkoinen on? Ja hyvältä näyttää Satin Matt, ostin sen juuri itselleni vaikka ei se taida muista matta päällyslakoista paljon erota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Orealin Confettis on tuo mustavalkoglitterlakka. Itellä ei oo muista mattapäällyslakoista kokemusta, mutta tähän oon kyllä tyytyväinen.

   Poista