torstai 18. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja The Liebster Award-haaste

En oo pitkään aikaan jaksanu blogata. Välillä elämä tulee ja lyö lekalla lujaakin lujempaa. Koitan saada kynsipostauksia aikaseksi jossain vaiheessa. Ajattelin kuitenki seuraavan postauksen kirjotella samalla, kun tuijotan NCIS:n tuotantokausia maratonina, jotta ei tartte ajatella.

Sain Blue eyes Red lips- blogin Ninksulta The Liebster Award- haasteen joskus miljoona vuotta sitten. Kiitos, Ninksu!

Postaus ei sisällä kuvia tällä kertaa. Antakaa antenni!

Vastauksia kehiin:

1. Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
Banaanin palottelen kreikkalaisen jugurtin sekaan ja nautiskelen sen kera kahvikupposen.

2. Lempivuodenaikasi?
Ei oo lempparia. Talvella on kylmä, kesällä kuuma, syksyllä sataa ja keväällä sulaa lumet. Vali vali. :D Okei, toukokuu on mun lempivuodenaika. Sillon on sopivan lämpöstä yleensä, ei liian kylmä, eikä liian kuuma. Syyskuu on mun toinen lempivuoden aika. Sillon on kans samat lämmöt ku toukokuussa.

3. Housut vai hame/mekko?
Enimmäkseen housut. Joskus tulee hamepäiviä. Mekkoja käytän harvakseltaan juhlissa.

4. Lempivärisi?
Punainen! Ja vihreä! Ja lakkalaatikon mukaan myös sininen...

5. Unelmatyösi?
Ei hajuakaan.

6. Minkä kirjan luit viimeksi? Oliko hyvä?
En edes muista millon oisin viimeksi lukenu kirjan. Saatikka, että mikä se ois ees. Mutta odotan saavani käsiini Karin Slaughterin uusimman dekkarin.

7. Asia, jota ilman et voisi olla?
Ööh. Huulirasva?

8. Millä kuljet paikasta toiseen, yleensä?
Omalla pienellä vihreällä paholaisellani alias autollani. Paholainen pörisee taas paholaismaisesti, koska pakoputki rikki kolmatta kertaa parin kuukauden sisään. Krääh!

9. Mikä on puhelimesi soittoääni?
Tällä hetkellä Pirates of Caribbeanin tunnari. Sori, jos en heti vastaa puhelimeen. Saatan jäädä vain kuuntelemaan mun soittoääntä.

10. Kappale, josta tykkäät salaa?
Arttu Wiskarin Sirpa. Hyi kamala!

En haasta ketään, en keksi edes kysymyksiä. Hyvä minä!

6 kommenttia:

 1. Ihania haastevastauksia! Mulla alkoi soimaan nyt päässä toi Pirates of the Caribbeanin tunnari :D. Jack Sparrow on mainio fiktiivinen henkilö, ja Johnny Depp ihan nappivalinta rooliin.

  Joskus tosiaan elämä haittaa bloggaamista, mutta onneksi bloggaamisesta voi pitää taukoa tarpeen tullen. Toivottavasti se aurinko alkaa paistamaan jostakin pilvenraosta lähiaikoina. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JD:n roolisuoritus on ihan loistava noissa leffoissa! Tykkään.

   Onneksi voi taukoilla tarpeen tullen. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Mullakin alkoi soimaan se tunnari päässä. Mä jopa mietin miten mä sen itselleni soittoääneksi väsään :D toivottavasti et pshastu jos näin sattuu käymään.
  Random fakta: Mulla oli yhdessä vaiheessa soittoäänenä yks biisi muumeista ja välillä kun telkkarista tuli muumit aloin etsimään mun puhelinta xD

  Välillä elämä tosiaan käy päälle lujaa. Itselläni on hieman samallainen vaihe. Tsemppiä sinne ja kirjottelet kun taas ehdit ja jaksat. Näitä vastauksia oli kuitenkin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla oli ennen piraatteja muumibiisi soittoäänenä... :D

   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 3. Kivaa että vastailit! :) Hahaa, minäkin jään joskus kuuntelemaan soittoääntä ja hoksaan hetken päästä että ai niin! vois varmaan vastata! :D
  Kenelläpä ei välillä tulisi näitä hiljaisempia aikoja.. mutta sillon täytyy vaan keskittyä siihen, mitä itse tarvitsee sillä hetkellä ja unohtaa muut jutut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa näihin on vastata. Tykkään siitä.
   Hiljaista täällä tosiaan on, päässä ja muutenkin... :D

   Poista