keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ministi neonia

Tässä näette mun tippuneet ja kuolleet kynnet heinäkuun alkupuolelta. Meni vaihteeksi hermot, ku ne lohkes ja iut ja auts. Sanoin kynsisaksien kanssa niks ja naks, lyhyet töpöt kehiin. Oon tän jälkeen koittanu muistaa öljytä kynsiä aina ennen uusia lakkauksia ja muutenkin hoitaa paremmin. Niin ja rasvata käsiä! En tajua, miten kesällä voi olla noin kuivat käpälät?

Noh, asiaan. Kristan kans lakkailtiin. Ongelmoin töpöjeni kanssa. Päädyin sitten itselleni oudompaan yhdistelmään. (Kenties vaikutteita neon-Kristalta?) 

Ruskea lakka on The Body Shopin Caring Caramel. Taitaa olla se kaks kerrosta, varsinkin ku näin töpöset kynnet.

Keltapersikka (Ööh?) on Maybellinen Sun Flare, joka on Bleached Neons- kokoelmasta. Tätäkin kait kaksi kerrosta. Aika hurmaava lakka, ku tommonen hailakka neon.


Glitterlakka on Lush Lacquerin Clowning Around, jota lainasin Kristalta. Tää glitterlakka on kyllä hauska ja piristävä!


Voihan töpö! Karseet! Hyi minua!

6 kommenttia:

 1. Tuo glitterlakka on ihanan pirteä! Eikä nuo kynnet nyt niin töpöt ole ja sitä paitsi, kynnet on uusiutuva luonnonvara :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on uusiutuva luonnonvara! Nytki on taas töpöt. Mää meen töpöjen ja soppelin mittaisten kynsien vuoristorataa... :D

   Poista
 2. Clowning Around on ihana!! Mä tosin vaihdoin sen siihen pienempiglitteriseen versioon (jonka nimeä en nyt muista), kun Clowning Aroundin isoimmat glitterit oli mun minikynsille liian isoja. Mut enivei, ihana lakka :) mä tavallaan töpöilen myös, koska kuvauskädessä on kyllä vielä pitkät kynnet, mutta oikea käsi on ihan luovuttanut ja siitä meni kaikki kynnet poikki. Oikea töpöilee, vasen porskuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää vakavissani mietin ton klovnin ostamista. On se niin näppärä lakka!
   Joo ja hah töpöilylle... :D

   Poista