maanantai 23. marraskuuta 2015

Neiti Kapteenin Sydänkäpynen

Malle ilahdutti mua Essencen Miss Captainilla, kun kuuli mun himoitsevan sitä. (Kolmas postaus peräkkäin, jossa leijun saamillani lakoilla. Voiko kynsihöpsöllä asiat olla enää paremmin tässä kynsilakkapullosateessa?)

Neiti kapteenia on kynsilläni kaksi kerrosta. Päälle laitoin vielä Lumenen Natural Code- sarjan sydänkäpystä (Sweetheart). Suloinen haalean vaaleanpunainen glitterlakka.


Sydänkäpynen sisältää tietysti myös sydämen mallisia glittereitä! Yhden ainoan sain ongittua kynsilleni. Tässäpä näin, peukalossani. Läväytän kuvan hävyttömästi eetteriin, huolimatta stressierkin repimistä kynsinauhoista. Kiitos ja anteeksi!


Nimien puolesta lakat sopivat hyvin kavereiksi. Niin myös ulkomuodonki puolesta mielestäni. Vois joskus huvikseen yhdistellä lakkauksiin lakkoja vain nimien perusteella.

14 kommenttia:

 1. Hyvin sopii yhteen! Kapteeni ei ole liian sininen, eikä lakkauksesta siksi tulee liian isänmaallinen. Mulla menee aivot aina itsenäisyyspäivään, jos yhdistän sinertävän ja valkoisen, mutta onhan sekin jo kohta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän! Tuo glitter on jännä, ku kuviin ei meinannu millään saada tuota vaaleanpunaisuutta.

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä, erotin kyllä heti että glitterissa on hempukkaa vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva. Heikosti se punerrus tuolta näkyy... :D

   Poista
 3. Hienon värinen lakka, johon toi glitter sopii hyvin koristeeksi :). Mä revin kanssa kynsinauhoja (vain peukaloiden onneks) kun stressi iskee. Se on kyllä jännä miten tollanen tapa istuu kovin tiukassa vaikka kuinka oon yrittäny päästä siitä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne passaa toisiinsa. Voihan repiminen! En tiiä millon ja miten siitä tavasta pääsis eroon... Murh!

   Poista
 4. Kivat kynnet. :) Hyvä yhdistelmä nuo lakat, myös nimensä puolesta. Hauska idea tuo että yhdistelisi nimien perusteella, saisikohan joskus itsekin aikaiseksi kokeilla sellaista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koitapa sääki tehä nimien perusteella lakkaus. Ite tässä tuumailen, että vois uudelleen yrittää... :D

   Poista
 5. Hei mä just sain ton lakan! Ihanan näköinen kynsillä, noiden glitterien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on kyllä semmonen kaunotar, etten luovu tästä ihan vähästä! <3

   Poista