maanantai 9. toukokuuta 2016

Huhtikuun loppuneet

Taas on kuukausi vaihtunut ja loppuneen kosmetiikan vuoro astua esiin.


Avon Naturals Hair Care- sarjan shampoo Winter Nourishment Vanilla&Golden Pear:
Taattua Avonin laatua. Pesee ihan hyvin hiukset puhtaiksi. Tuoksu oli pehmoinen vaniljaisen päärynäinen. Toistekin voisin ostaa.

Garnier Fructis Oil Repair 3 hoitoaine:
Tätä hoitoainetta loppuikin kaksi purkkia tässä kuussa. Toinen ihan alkukuusta ja toinen ihan loppukuusta. Mulla on näköjään hoitoaineen kulutuksen tahtina purkki per kuukausi. Tästä hoitoaineesta pidän edelleen. Nyt tuli kyllästyminen ja ostin ihan eriä. Senpä näkee sitten kuukauden päästä.

I love... Raspberry&Blackberry Exfoliating Shower Smoothie:
Tämän kuorivan suihkusmoothien kuluttamisessa meni aikaa. Hyvän tuoksuinen aine. Mielestäni ei kuorinut juurikaan ihoa, mutta kuivatti senkin edestä. En ostaisi toiste sen takia.


Yves Rocher Orange Confite&Amande käsirasva:
Hyvän tuoksuinen käsirasva. Koostumukseltaan aika lirua ja ei kaikkein kosteuttavinta. Tykkään paksummasta koostumuksesta käsirasvassa, joten tätä en toiste ostaisi. Muuten oikein käyttiskamaa silloin, ku ei oo rutisevan kuivat kädet.

Lumene Repairing Base Coat:
Tätä aluslakkaa oon käyttäny monta purkkia. Tämä tais olla kolmas tai neljäs jo. Mielestäni ei suuremmin korjaa tai paranna kynttä, mutta aluslakkana hyvä. Ostan uudelleen kyllä.

Tällaiset loppuneet tällä kertaa!

4 kommenttia:

 1. En ole ikinä testannut Avonilta kroppa tai hiustuotteita. Mutta tyttärellä on mist joka tuoksuu ihanalle. Miehen lemppari on Fructis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonin bosymistejä mulla on jokunen ja tykkään niistä kyllä kovasti. Avonin tuotteet on hyviä.

   Poista
 2. Avonilla on kivoja vartalo sekä käsivoiteita. Shampoita en ole testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo Avonin vartalo- ja käsivoiteita vielä kummemmin testannu. Kiinnostais kyllä! Ja noi shampoot on hyviä, ainaku mun mieleisiä. :D

   Poista