perjantai 10. kesäkuuta 2016

Violetti ombre kultahipuilla

Taas meni violetiksi! Hassua, että kynsillä on aika säännöllisesti violettia, mutta vaatteitta ei ole kuin yksi violetti.

Kokeilemattomien lakkojen laatikossa oli useampi violetti. Mallailin niitä yhteen ja tämä kombo näytti passaavan keskenään. Jokaista cremeä on kaksi kerrosta.

Peukalossa Essencen My dear reindeer (joulukalenterilakka).
Etusormessa Avonin Loving Lavender (En ole varma tästä, koska pullossa ei nimeä. Swatchien perusteella päättelin nimen.).
Keskisormessa Color Clubin Uptown Girl.
Nimettömässä Cienin Berry Passion (peitti yhdellä kerroksella, laitoin kaksi).
Pikkurillissä Essien Damsel In A Dress (tämäkin peitti yhdellä kerroksella, laitoin silti kaksi).

Kultahippulakka koristeena on Essencen I love my golden pumps. Yllätyin, ku pidänki tästä kultahippu/kultalastulakasta. Lakkaa kerros kynsillä.


Tällainen lakkaus tuli tehtyä. Cienin lakka on positiivinen yllätys. Pidän siitä kovasti. Voi siis Lidlistäkin lakkoja ostaa surutta. :D

Ps: Saapa nähdä milloin saan seuraavan postauksen kasaan. Kuvat on mun pöytäkoneella ja pöytäkone on muuton jäljiltä vielä jossain pakattuna. Kröhöm. Onneksi on näitä ajastettuja postauksia ollut edes jonkin verran valmiina.

6 kommenttia:

 1. Hoksasin ettei mulla oo yhtäkään tälläistä lastulakkaa! Haaveilen kyllä edelleen Opin Puresta ja siitä kultaisesta versiosta, jonka nimeä on just muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sunhan pitää selvästiki sitte hommata lastulakka... :D

   Poista
 2. Onpas upeita sävyjä! Nyt jäin miettimään, onkohan mulla vielä lastulakkaa, vai pelkästään hilelakkaa... Täytyypä tarkistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? Glitterlakat on järkiään ihania, paitsi tikkuglitterit.

   Poista
 3. Kultahippulakka! Miksei mulla ole vielä tällaista? Se näyttää upealta tällaisessa lakkauksessa, joka on muuten simppeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää äkkiä hommata jostain tommonen lakka! :D

   Poista