maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sininen kimallus

Colour Aliken 518 on niin kaunis sininen ja kimaltava lakka. Vaan enpä pystyny olemaan tämä lakka kynsilläni kahta tuntia pitempään! Tässä on joku tuoksu, joka sai mut voimaan pahoin. Ärsyttävää! No, lakka muistaakseni peitti kahdella kerroksella. Ja onhan se kaunis!


Onko muita haisuherkkiä? Tympeää, ku ei voi käyttää ihania juttuja sen takia, että tuoksu liian voimakas tai jotain.

10 kommenttia:

 1. Huisin nätti tää haisulakka. En mäkään kestä kaikkia ihme hajuja. Varsinkaa pyykinpesuun tarkoitet hirveen parfymoidut pitäs kieltää laiilla. Samoin monet huuhteluaineet, hyh. Ketä haluaa lemuta pulverille, en tajuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Jotkut jutut vaan haisoo niin pahalle, että pitäis laissa kieltää... :D

   Poista
 2. Mulle ne Mundo De Unasin leimauslakat oli liikaa. Yritin ja yritin käyttää, mutta se haju tunki koko ajan nenään! 0.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo niitä tainnu ees koittaa... :D Lakat yleensä haisee pahalle, mutta joissaki lakoissa se haju jää päälle vielä kynsilläki, ni sitte ei enää kestä sitä.

   Poista
 3. Kaunis sävy. Kynsilakoissa on monesti sellasia hajuja, että päätä ja sieraimia särkee, vaikken tunnustaudukaan hajusteyliherkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotkut hajut vaan on semmosia. Ite en pysty hajuvesiä käyttään sen takia, että niistä tulee niin huono olo.

   Poista
 4. Näissä Colour Aliken on kuulemma joissakin jotain hajustetta. Ihmettelin myös tuota tuoksua ja tuttu bloggaaja selvitti asiaa. Tuoksu on sen verran mieto, että mä kestän olla sen kanssa, mutta kyllä se vähän häiritsee, kun kynsistä tulee sellainen haju, kun ovat lähellä kasvoja =S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännää, että mää kestän normilakkojen hajun ja sezen karseen lempan, mutta lisättyjä hajuja en yhtään. Mutta, no, en mää pysty hajuvesiäkään käyttään, ku niistä tulee huono olo.

   Poista