tiistai 27. joulukuuta 2016

Hermo meni

Jos joku ihmettelee, että mää oon kadonnu lukijoista, niin se johtuu ainoastaan siitä, että mulla on menny hermot Bloggerin kanssa ja en seuraa enää ainuttakaan blogia julkisesti. Nykyään vaihtoehtoina blogien seuraamisessa on joko anonyyminä seuraaminen tai sitte omalla nimellä Google-tilin kautta. En voi enää seurata Katarooma- nimellä. En tiiä miksi näin, mutta mulla meni hermot joka tapauksessa ja seuraan nyt anonyyminä kaikkia. *kihisee kiukusta, ku ei tykkään Bloggerin muutoksista yhtään* En myöskään tykkää tästä muutoksesta, jossa blogien lukemisto on sivupalkissa alhaalla vaikeasti aukaistavissa. Tahdon takaisin vanhan ja toimivan Bloggerin. Terveisin kiukkuinen muutosvastarintainen

6 kommenttia:

 1. Höh, ei voi olla totta :o onkohan tehnyt itsellekin jotain salakavalia asetusmuutoksia. Mä en oo vieläkään tottunut lukemiston uuteen sijaintiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se edellinen oli paljon parempi ja selkeämpi systeemi.

   Poista
 2. Huomasin tässä jonkun aikaa bloggerin temppuilevan. Mun blogikin meni ihan sekaisin. Luulin, että sen voi korjata, ja huoh, mikä työ turhaan. Sitten yks kaks, naps vain, ja kaikki toimii taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger on seko välillä. Ei ymmärrän tän aivotuksia!

   Poista