keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kuulumisia ja tauko

Mää en tiiä, mitä mää teen tän blogin kanssa. Pitkään aikaan ei oo ollu innostusta, eikä juurikaan kiinnostusta tehdä töitä tän blogin eteen. Oon miettiny jopa lopettavani tän pitämisen. Alla oleva kuva kuvaa mun olotilaa hyvin.


Toistaiseksi annan tän blogin vaan olla täällä. 

Oon ollu kuukauden sairaslomalla ja se jatkuu vielä ainakin kaks kuukautta. Instagrammissa oon palloillu enemmän (laurakoja) ja kirjablogiani päivitelly ku tullu energianpuuska. 

Kynsiä en oo lakannu ku joskus syksyllä viimeksi. En oo tän astman kans vielä uskaltanu kokeilla, että kestänkö lakkojen käryä ilman hengenahdistusta, ku ei oo lääkitys tasapainossa. Eikä kiinnostusta oo kyllä ollut. Muutenki fyysinen terveys reistailee.

Henkisesti oon melkosen loppu. Vuosien oikeusprosessi päätty mun kannalta huonosti ja nyt opettelen elämään asian kanssa. Terapiassa käyn ja siitä on paljon apua.

Tällaista tänne! Saa kertoa kuulumisia.

10 kommenttia:

 1. <3 ihanaa kevättä ja toivottavasti valoisammat päivät tuovat pirteyttä päiviin ja iloa elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Uskon, että tuovat. Ja sekin, kun asioita käsittelee ammattilaisen kanssa ni auttaa.

   Poista
 2. Ikävä kuulla, että sulla on ollut fyysisen ja psyykkisen terveyden kanssa ongelmia. Mukavaa, että terapiasta on paljon apua. Mä toivon sulle kaikkea hyvää ja jaksamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Neilikka! <3 Joskus vastustukset tulee yhessä ja samassa melkosessa rytäkässä.

   Poista
 3. Voi ei.. tsemppiä olotilaasi ja valoisampia päiviä! ♥

  Blogin kanssa voit tietty aina tehdä niin että jos intoa bloggailuun on (jos ei nyt niin ehkä myöhemmin) niin laajennat/muutat vaikka aihealuetta, jos kynsiä ei pysty lakkailla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuota oon iteki miettiny, että jos laajentais aihepiiriä. Kirjottaminen on mulle todella tärkeää. Pitää miettiä lisää tätä asiaa!

   Poista
 4. Tsemppiä kevääseen, toivotaan että aurinko tuo piristystä harmauteen, vaikka se ei ongelmia pois viekään!:) on kyllä itselläkin taas kerran jäänyt blogin päivittely, mutta täytyy laittaa omaa elämää etusijalle. Blogi sitten kakkosena:)

  VastaaPoista