torstai 22. kesäkuuta 2017

Loppu ja uuden alku

Niin se vain on, että astman takia en pysty enää jatkamaan kynsien lakkailua. Joten tämän kynsiblogin loppu on tässä. Oon astman myötä niin herkistynyt hajuille, että kosmetiikkakin on nykyään suurimmaksi osaksi hajusteetonta.

Eilen kävin lakat läpi ja niitä on 286. Kymmenkunta meni roskiin, ku ei enää ollu pulloissa elämää. Joitain jätän itselleni, että voi joskus harvakseltaan lakata vielä, esim. juhliin yms. Loput myyn. Instagrammiin laitoin kuvan lakkaläjästäni (Oon instassa nimellä laurakoja) ja on haikea mieli asian suhteen. Innostusta mulla nimittäin ois lakkaamiseen edelleen! En vaan koe miellekkäänä sitä, että henki ahtaalla ja pahan olon kanssa väkisin vääntäisin menemään.

En aio poistaa tätä blogia. Mietin vain, että jatkanko tätä ihan muilla aiheilla, vai mitä teen? Oisko teillä ehdotuksia ja ajatuksia siihen? Bloggaamista en aio lopettaa, koska tää on niin kiva harrastus. Toistaiseksi ei oo ollu kauheana jaksamista siihen, koska elämä on ollu järjettömän rankkaa viimesen vuoden ajan. Nyt alkaa valo pilkahtelemaan esiin ja voimatkin on pikkuhiljaa lisääntyneet.

Joten, heitelkää ideoita ja ajatuksia mulle muhimaan jatkon suhteen! Ja mitä itse kullekin kuuluu?


8 kommenttia:

 1. Voihan esim. hajusteettomasta kosmetiikasta kertoa käyttökokemuksia ja mielipiteitä :) Ja varmasti löytyy muitakin aiheita esim. elokuvat, musiikki, ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tota mietin iteki, että saisko hajusteettomasta kosmetiikasta kuin jutun juurta.

   Poista
 2. Voi kuinka kurja juttu no ainahan aiheita löytyy jos kirjoitat lifestyle blogia nii varmasti löytyy aiheita
  Mulla ei oo riittäny lapsen myötä aika kynsille ja oonki kiitollinen että aikoinaan tein lifestyle blogin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sitä jotaki ittiä innostavaa keksii tässä, ku asioita mietiskelee.

   Poista
 3. Voi inhotus =( Mulla pientä allergiaa, mutta onneksi siedän noita tuoksuja paremmin kuin esim pölyä. Mutta tiedän miltä luopuminen tuntuu kun jouduin rakkaat rotat myymään uusiin koteihin.
  Mutta ihmeessä jatka blogaamista, esim lifestyle tai vaikka yhdistettynä johonkin toiseen harrastukseen?

  Laitatko lakat myyntiin missä? Täältä voisi muutamalle indielle löytyä uusi koti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa mää tässä jotain keksin tän blogin kanssa.

   En oo laittanu julkisesti lakkoja myyntiin ainakaan vielä. Kavereita vaan koittanu houkutella käymään ja ostamaan lakkoja. :D Muutamia indieita tuolla on vielä jäljellä. Laitapa mailia mulle: laurakatarooma@gmail.com

   Poista
 4. Kerro valon hetkistäsi, niistä hetkistä josta saat voimaa ja olet löytänyt itseäsi <3

  VastaaPoista