sunnuntai 3. syyskuuta 2017

My Fat Mad Diary

YleAreenaan tuli sarja My Fat Mad Diary. Innostuin kattomaan sitä ja katsoinkin eilen ja tänään putkeen kaikki kolme kautta. Katsokaa ihmiset tämä sarja! Oi, katsokaa! 


Rae on 16-vuotias tyttö, joka on juuri päässyt osastolta itsemurhayrityksen jälkeen. Hän jatkaa toipumistaan ja kamppailuaan kotona, saa uusia kavereita ja käy terapiassa. Sarjan idea on lyhykäisyydessään seurata Raen toipumista.

My Fat Mad Diary teki minuun kyllä vaikutuksen. Välillä sai nauraa teinien kohellukselle. Välillä tunsi vain myötähäpeää. Välillä kyyneleet valu pitkin poskia itkettävien kohtauksien takia. Parasta oli se, kuinka sitä samaistui päähenkilöön Raeen. Tunnistin Raen ajatukset itsestäni. Minäkin olen yrittänyt lapsena itsemurhaa, minäkin olen lihava, minäkin kamppailen itsetunnon ja itsestä pitämisen kanssa. Ne ajatukset ja tunteet oli niin tuttuja. Se kamppailu kaikkien asioitten kanssa ja kuinka tulevaisuus ja muutokset pelottaa. Varmasti kaikki pystyvät samaistumaan näihin.

Huh huh! Olen aika sanaton. Toivoisin, että sarjaa jatkettaisiin vielä. My Fat Mad Diary sai minusta fanin.

2 kommenttia:

 1. Kiitos niin paljon vinkistä, uusia sarjavinkkejä kaivataan aina ja olen kai ikuinen lapsi, mutta teinikohellukset kiinnostaa. Kiitos myös niin avoimesta kommentista blogiin ja tämän postauksen avoimuudesta. <3 Mitä seuraan nuoria murkkujani, niin tuo aika on todella rankkaa ja identiteetin hakeminen ja miten eksyksissä sitä välillä on. <3 Mietin olisiko tästä sarjasta murkkuiän koukeroissa kipuilevalleni tyttärelle sarjaksi <3

  Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Tiia! <3 Tästä sarjasta voi olla apua omille murkuillesi. Tästä on kyllä varmasti kaikille apua. <3

   Poista