tiistai 7. marraskuuta 2017

Sarjasuositus: Der Bestatter

Uusin löytöni ja täysin mukanaan vienyt tv-sarja mulla oli Der Bestatter eli englanniksi The Undertaker. Sarjaa löytyy Netflixistä neljän tuotankokauden verran. Aattelin, että katotaanpa eka jakso, että millanen tää sveitsiläinen rikossarja on. Sitten katoinkin toisen jakson. Sitten huomasinkin kattoneeni kaikki neljä tuotantokautta kolmessa päivässä. Nyt toivon hartaasti, että viides tuotantokausi tulis pian Netflixiin.


Sarjan päähenkilö on kuvan keskellä näkyvä mies, Luc Conrad, joka on entinen poliisi ja nykyinen hautausurakoitsija. Luc ei pysty pitämään näppejään erossa kiinnostavista rikoksista, joihin hän työssään törmää ja joihin vain sotkeentuu.

Muut päähenkilöt ovat vasemmalta oikealle: Reto Dörig (poliisi), Pedro Lambert (poliisi hänkin, ei mukana kaikissa jaksoissa), Anna-Maria Giovanoli (poliisi ja Lucin rakastettu), Alois Sammelweis (patologi), Fabio Testi (Lucin alainen) ja Erika Bürgisser (Lucin isän rakastettu ja Lucin alainen).

Henkilöhahmot ovat hyviä. Kaikissa on jotain, mistä pitää. (Paitsi Pedrossa.) Eniten pidin Lucin lisäksi Fabiosta. Ajatelkaa nyt goottihautausurakoitsijaa!

Juonena toimii tosiaan Lucin työssään hautausurakoitsijana löytämät rikokset ja niistä on saatu myös pitempiä juonenkaaria, jotka kestävät jaksosta tai jopa kaudesta toiseen. Myöskin Anna-Marian menneisyys on yksi pitempi juonenkaari.

En voi kuin suositella tätä sarjaa! Ei ollut liian raaka minullekaan, joka olen aika herkkä näissä asioissa. Lisäksi sarjan tunnari on on tosi hieno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti