torstai 21. elokuuta 2014

CHL-kynnet

Tänään alkoi CHL eli Champions Hockey League eli "jääkiekon Euroopan mestaruus liiga", joten tein kynnet sitä varten. Punainen väri tulee siitä, että pelaajilla on käsivarsissaan punaiset nauhat.

Punainen kynsillä on BYSin N57 Cherry Bomb, joka tässä epätarkassa kuvassa näkyy väriltään suunnilleen oikein. Söpö kirkkaan punainen, joka taittaa pinkkiin sekä oranssiin. Lakka peittää 2-3:lla kerroksellla, riippuen huolellisuuden ja kerrosten paksuuden määrästä.

Huvikseni tein Golden Rose Jolly Jewelsin 102:lla ranskiskärjet kynsiin. Keskisormista tein aksenttikynnet. koska ruttasin lakat niistä, haha.

En kyllä tiedä, kuinka kauan viihdyn näin jouluisilla kynsillä!

Pitäisiköhän minun lopettaa kynsien reunojen jyrsiminen? :D

Minun pitäisi hommata jonkinlainen lightbox, jos/kun innostun pimeän aikaan tekemään kynsiä ja vielä kuvaamaanki niitä. Mitenhän onnistuisi itse tehdä sellainen?

5 kommenttia:

 1. Herkku sävy taas :)
  Mun lightbox on vaan pahvilaatikko missä se peräseinä on sellanen A4-kokonen. Päällä on iso reikä mihin oon teipannu valkosen leivinpaperin ja päivänvalolamppu paistaa siitä läpi. :) Jos toisen lampun sais ni vois olla vielä parempi, tulis kahesta suunnasta se valo.. Mut tolla systeemillä saa jo ihan ok kynnet kuvailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää selvästi rueta suunnitteleen tota pahvilaatikkosysteemiä... Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Yyh, pitää lopettaa! Siis jyrsiminen :)

  VastaaPoista
 3. Inhoan jääkiekkoa, mutta nää kynnet on kivat!

  VastaaPoista