keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ensimmäinen Dance Legendini

Kokeilemattomia lisää kynsille. Sain lahjakortin Jos edes kynnet- blogista kiitokseksi ahkerasta kommentoinnista ihanaan kynsikauppaan, Onnellisena laitoin tilausta sitten MiNailsille ja sieltä tilasin ensimmäisen Dance Legendini. Hän on Fresh 76.

Parempaa kuvaa ette saa! Koska kiukutteleva kamera... Väri sentään näkyy oikein! Lakassa on pientä shimmeriä. Ihana minttu/turkoosi lakka... Sitä kaksi kerrosta kynsilläni. Oli unelma lakattava ja siivottava.

Yritin ottaa kuvaa niin, että kupliva päällyslakka ja lakanan painaumat näkyisivät hienoina koristeina teillekin asti, mutta en onnistunu. Möh. Koristeita en halunnut laittaa ollenkaan, koska tämä on tällaisenaan niin ihastuttava.


Auttakaas naista hädässä! Sunnuntaina on Oulun seudun kynsihöperöiden miitti ja pitäisi kynnet Halloween- teeman mukaan kehittää. Mustaksi lakaksi laitan Gina Tricotin tekstuurin. Mutta entäs kaikki muu? Iik!

8 kommenttia:

 1. Kivan värinen lakka!
  Mä oon ajatellu halloweeniks lakata kynnet oranssilla, leimata mustalla lepakoita tai kurpitsoja ja sit vielä matata koko komeuden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lakka on herkku! Mää mietin mustan lisäksi oranssia ja keltaista. Saas nähä...

   Poista
 2. Oranssi on aika kiva mustan kaveriksi :) vaikka creme oranssi kynsi johon jotain mustaa Halloween leimausta jos muut kynnet tekstuuria? Tämä Dance Legend on kivan värinen, kuin China Glazen Custom Kicks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin oranssin lisäksi keltaista. Kauheeta hommaa tää miettiminen... :D
   Tää DaLe on herkku!

   Poista
 3. Halloweeniksi esim musta pohja ja päälle elmukelmuttelulla oranssia:) värit mukavasti sekoittuisi. Mulla taitaa blogissa olla vuonna 2012 tehty halloweeniksi kynnet sillä tyylillä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri! Mä ehdottaisin halloweenkynsiksi mustaa pohjaa ja sitten kynsien kärjistä valumalakkaus tummanpunaisella, joka näyttäisi ikään kuin vereltä.

  VastaaPoista