keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Miitin sponsorituotteet

Viimein sain otettua kuvat saamistani sponssituotteista! Valmistautukaa hervottomaan kilometripostaukseen!

Tässä vielä tämä Dimavarienin tekemä sponsoritaulu kertauksena.


Gina Tricot sponsoroi meille ihania lakkojaan 33 kappaletta. Lisäksi yksi aluslakka, päällyslakka ja kynsilakanpoistoaine sekä kaksi pikakuivattavaa suihketta menivät arvontaan/palkinnoksi. Itselleni lakoista tuli 158 Pink Party ja 203 Clay Mouse. Gina Tricotin lakkamääräni senkuin kasvaa siis! Kiitokseni Gina Tricotille!


KoneHelsinki lahjoitti meille uskomattoman ison määrän lakkoja. Jokaiselle tuli kuusi Quick Dry- lakkaa, viisi Jelly Look- lakkaa sekä kaksi Miracle Colors- lakkaa. Henkilökohtaisesti olin todella mielissäni tästä, koska pidän KoneHelsingin/Flormarin cremelakoista. Lisäksi on mahtavaa, että lakoilla on nykyään nimet, eikä pelkkä numero. Minulta lähtee iso, iso kiitos KoneHelsingille!

QD10 Black Minimalism, QD01 Snow White, QD04 Red Flag, QD03 Bright Coral, QD07 Cherry Dessert ja QD02 Soft Pink

JL14 Torres Blue, JL07 Ruby, JL02 Salmon Pink, JL06 Amaranth ja JL08 Plum

U28 ja U04


Kuukorento lahjoitti miittiin kolme pussukkaa arvontaan. Jokaisessa pussukassa oli Benecosin lakka ja joko Benecosin huulikiilto tai luomiväri. Minun kohdallani arpaonni ei valitettavasti suosinut. Kuukorento on oululainen ihana liike, jossa piipahdan aina silloin tällöin. Suosittelen jokaiselle lämpimästi käymään Kuukorennossa ja hakemaan itselleen hyvää mieltä sieltä. Lämmin kiitos Kuukorennon Maaritille sponsoroinnista!
Kuva by Krista


L'Oreal Finland lahjoitti jokaiselle miittiläiselle yhden Essien lakan. Tämä oli minulle ensimmäinen Essien lakkani. Hän on Peak Of Chic, jota oli aika hankala kuvata kimalluksen vuoksi. Kiitos L'Oreal!


Mimaxilta saimme kukin kaksi pussia koristeita. Kiitokset Mimaxille näistä! Koristeet pääsevät käyttöön.


Miss Lisiltä saimme Orlyn lakkoja. Jokaiselle Naughty Or Nice ja Prisma Gloss Silver. Naughty Or Nice on niin tumma lakka, että haastan kyllä itseni sen käyttämisellä. Kiitos Miss Lisille näistä lakoista!


MoYou London lahjoitti jokaiselle omavalintaisen laatan. Oli kuulkaa kova homma valkata kaikista ihanista laatoista vain se yksi! Iso kiitos MoYou Londonille!

MoYou London donated one plate for each of us. I chose plate 10 from Kitty Collection. Choosing was hard. because of big amount of lovely plates. Thank you MoYou London!


Laveralta/Nordic Health Systemsiltä saimme jokainen kaksi käsirasvanäytettä ja kylpysuolan saatekirjeen ja tuotekirjasen kera. Olen kuullut Laveran tuotteista niin paljon kehuja, että tyytyväisenä kokeilen näitä käsirasvoja kyllä. Kylpysuolan annoin Heliumialle, koska kylpysuola sattui olemaan sen tuoksuinen, etten siedä sitä tuoksua. Harmillista. Meillä olisi kylpyamme, joten olisi ollut ihana testata sitäkin.  Paljon kiitoksia Nordic Health Systemsille!


Minäkin halusin Oriflamen tuotteita testattavaksi. Anna-Leenalta sain testiin Nature Secrets- merkin Basilika ja persikka- käsirasvan ja suihkugeelin sekä Minttu ja vadelma- deodorantin, Love Nature- merkin villiruusu cleanserin, Tender Care- ihmvoiteen ja The One- merkin 5 in 1 Wonderlash-  ripsivärin ja kynsinauhavoiteen. Ihanaa päästä testaamaan näitä ja kirjoittaa sitten postauksia omista kokemuksista. Iso kiitos Anna-Leenalle ja Oriflamelle!


Ruohonjuuri lahjoitti 16 Benecosin lakkaa, joista kaksi meni arvontaan itseruskettavan voiteen kanssa. Lisäksi saimme alekoodin Ruohonjuuren verkkokauppaan. Innolla kokeilen näitä lakkoja, jotka sain. Benecos- tuotemerkki kun on luonnonkosmetiikkaa. Itselleni tulivat lakat French Lavender ja Ice Ice, Baby! Iso kiitos Ruohonjuurelle!


Saga Beauty lahjoitti meille jokaiselle Alessandro- magneettilakan sekä käsirasvanäytteen. Käsirasvanäytteen testasinkin jo. Käsirasvan tuoksu oli mieleinen minulle ja koostumuskin hyvä. Imeytyimen olisi saanut olla hieman nopeampaa. Saga Beautyn jälleenmyyjät löydät tästä ja heidän Facebook- sivunsa täältä. Lisäksi saimme jokainen myös pienen kirjasen, jossa on vinkkejä käsien ja kynsien hoitoon.


She Sells Seashells lähetti meille jokaiselle kaksi arkkia kynsivinyyleitä. En olekaan vielä kokeillut näitä. Kiitos She Sells Seashellsille!

She Sells Seashells send two sheets of nail vinyls to all of us. Now I'll try first time to use these. Thank you, She Sells Seasells!


Depend Cosmetic Oy/Top-Kosmetiikka lahjoitti jokaiselle kaksi Dependin lakkaa, koristepussin ja koristeluohjevihkosen. Lisäksi arvontaan kaksi dotting toolia. Minä sain lakat 421 ja 4003. En olekaan aiemmin kokeillut Dependin lakkoja, joten todella mukava päästä kokeilemaan niitäkin! Iso kiitos näistä Top-Kosmetiikalle!

Tällainen kilometripostaus. Nyt alkaakin sitten kova työ, että saa testailtua kaikki saadut tuotteet! Iso ja lämmin kiitos vielä kaikille sponsoreille!

4 kommenttia:

 1. oi miten paljon kaikkia kivoja juttuja! pitänee jossain vaiheessa osallistua johonkin miittiin itsekin...

  VastaaPoista
 2. Saatiin kyllä järjetön määrä tuota tavaraa. :D Kivat värit oot Benecossilta saanut, kelpais noi enemmän omaan lakkamakuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja nyt on hukassa kaiken tuon tavaran kanssa... :D

   Poista