torstai 29. tammikuuta 2015

Syntymäpäiväkynnet

Minulla oli vasta syntymäpäivä. 28 vuotta tuli mittariin. Sen kunniaksi halusin lakata kynteni Lush Lacquerin Birthday Cake- lakalla. Ihanainen indie-lakka! Valkoinen pohja, jossa erilaisia pieniä glittereitä, jopa tikkuglittereitä. Lakkasin alle kerroksen KoneHelsingin QD01 Snow Whitea ja päälle kaksi kerrosta syntymäpäiväkakkua. Tykkään!


Violetti marjalakka on Dependin Blueberry Smooth. Uudesta 7Day- sarjasta. Satuin voittamaan joulukilpailusta näitä lakkoja. Nämä ovat samanlaisia kuin esim. IsaDoran kestolakat. Aion kokeilla kestoa kesällä, kun lähdemme kesälomareissulle Lappiin. Mustikkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Ihastuin tähän väriin kovasti.


Sokerina tämän postauksen pohjalle laitan kuvan syntymäpäivälahjaksi saaduilla lakoilla tehty pikainen lakkaus. Alla Oriflamen Nude Pink, jota kaksi kerrosta. Kimallukseksi päälle laitoin KoneHelsingin Holographic 819- lakkaa. Tästä lakkauksesta halusin äkkiä eroon. Tuli vain mieleen yli 60-vuotiaat naiset, joilla tämän tapaisia lakkauksia näkee paljon...


Tällaista tänään!

18 kommenttia:

 1. Hah, 60-vuotiaat naiset:D mutta kaunis tuo synttärikakkulakka!=)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää, ihana tuo synttärilakka :)

  VastaaPoista
 3. Onnea :). On kyllä kivat synttärikynnet

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea, onnea vaan, punainen tupa ja mustikkamaa! Hyvää syntymäpäivää! Ihana tuo synttärilakkaus <3

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva synttärilakka! :) Ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 6. Hauskaa syntymäpäivää! :) kauniit synttärikynnet :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä valinta synttärikynsiksi :) <3 Ihanan pirteä tuo birthday cake :)

  VastaaPoista
 8. HÄH! Blogger on syönyt mun kommentin. Tulin sun synttäripäivänä onnitteleen tuonne Keltaisten kynsien alle, mutta sitä kommenttia ei ole! :( No, paljon onnea nyt myöhässä sitten! :)

  VastaaPoista