lauantai 17. tammikuuta 2015

Viimeiset miittisponssit

Tämä postaus tulee iloisesti myöhässä. Miitti oli jo lokakuussa ja vasta nyt ollaan saatu viimeisetkin sponssit käsiimme. Posti ulkomailta tuntuu olevan yleisestikin todella hidasta. Mutta mennäänpä nyt itse asiaan, eli sponsseihin.


MiNailsiltä saimme kukin Cheekyn jumbolaatan. Tätä olenkin jo käyttänyt täällä. Iso kiitos MiNailsille tästä laatasta! Laatassa on paljon kivoja kuvioita.


Harlow&Co:lta saimme jokainen indielakan ja kynsilakanpoistolappuja. Itselleni osui KBShimmerin Leaf of Faith, jota olen käyttänyt näissä kynsissä. Poistolapuista tykkäsin. Olen siis käyttänyt jo ne. Jätti sormille ihanan öljyisyyden. Kiitokset Harlow&Co:lle näistä.
Thank you, Harlow&Co! 


Messy Mansion lahjoitti yhteensä 16 Messy Mansion- laattaa, 5 LilyAnna- laattaa, 1 The Bridal Nail- laatan, 4 pyöreää stampperia, 4 suorakaiteen muotoista stampperia ja 4 vaihtopääparia eri stamppereihin. Kiitos! Thank you, Messy Mansion! Ehkä leimailu alkaa nyt sujua minullakin.


Naiskauneus.fi taas lahjoitti tällaisen paketin jokaiselle. Color Clubin Red Velvet onkin jo nähty täällä. Tuo tarranauha, johon ihastuin, on ollut käytössä täällä. Lisäksi saimme sulkia ja kaksi purkkia koristeita. Mahtava paketti! Iso kiitos Naiskauneudelle!

Tällaisia kivoja juttuja. Olen tyytyväinen!

10 kommenttia:

 1. Huuuuups. Mä oon ihan totaalisesti unohtanut tehdä näistä myöhäisistä sponsseista postausta. Enkä kyllä oo mitään käyttänytkään, että olis voinut mainita postauksissa :D Vaikka enhän ole vielä kaikkia saanukaan. Onko mun Messy Mansionin jutut sulla vai Kristalla vai kellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Sun jutut ei oo ainakaan mulla, enpä nyt oo varma ollenkaan, että missä ne on...

   Poista
  2. Selvitinkin asiaa ja ne taitaa olla Nannella :D

   Poista
  3. Sun ei auta ku tulla käymään täällä Oulussa... :D

   Poista
  4. Kävin torstaina, mutta aamu kahdeksalta! En viittiny tulla teijän oven taakse kerjäämään sitä pikakuivattajaakaan :D

   Poista
  5. Oisin kyllä ollu hereillä sillon, ku olin verikokeisiin menossa... :D

   Poista
 2. Tuollaiset poistolaput on ihan parhaita ja toimivat hyvin myös glittereiden kanssa! Ainakin ne mitä mulla on ollut sellaisessa punaisssa purkissa. Ja ah ihanuutta se rasvaisuus tuntuu imeytyvän heti kynsiin ja saa liuskoittumisen aisoihin!:)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa yksi Cheekyn jumbolaatta! Mun kynnet on vaan sen verran venähtäneet tällä hetkellä, että ei riitä pituus noissa koko kynnen kuvioissa....no ehtiihän sitä leimailla sitten kun on taas lyhyemmät kynnet :)

  VastaaPoista