lauantai 16. joulukuuta 2017

3 asiaa, joista en luovu

Blogeissa oon nähnyt postauksia, joissa on mietitty kolme asiaa, joista ei luopuisi. Päätinpä itsekin rueta miettimään, että mitkä olisivat just ne kolme asiaa, joista minä en luopuisi.


1. Lukeminen on eka. Luen joka päivä. Luen facebookista ihmisten kirjoituksia ja muita jakamiaan asioita sekä ryhmissä keskusteluja. Luen blogeja. Luen uutisia. Luen mielenkiintoisia artikkeleita. Luen kirjoja. Lukeminen on ollu mulle tärkeä asia siitä asti, kun 5-vuotiaana opin lukemaan.


Kirjakasa parin vuoden takaa.


2. Kirjasto on tietysti toinen, mistä en luopuisi. Sieltähän mää saan sitä luettavaa käsiini. En välitä itse omistaa kirjoja mitenkään kauheasti, joten kirjastosta lainaaminen on mitä järkevintä. Kirjastoissa on yleensä myös rauhoittava tunnelma ja niissä viihtyy tutkimassa hyllyjen aarteita.


Oulun pääkirjaston ala-aulassa on suihkulähde.


3. Vapaa Internet. Siitä en myöskään luopuisi. Netti mahdollistaa niin hirmuisen paljon asioita ihmisen elämässä nykyään. Netissä hoidetaan pankkiasiat ja sosiaaliset suhteet. Netistä saa helposti tiedot asiasta ku asiasta. (Arvatkaa, pelottaako, ku Amerikka on nyt luopumassa vapaasta netistä, että käykö meille myös niin ennen pitkää?)


Netistä voi kuunnella myös musiikkia.


Mistä asioista sinä et luopuisi?

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan myös lukemista ja kirjoja. Kerään suosikkikirjailijoideni kirjat mutta lainaan kyllä tosi paljon kirjastostakin. Kännykkä on kyllä sellainen asia ettei siitä voisi luopua, samaten eläimet ja oma perhe <3 ei nyt ihan tässä järjestyksessä kuitenkaan ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää koitin "tavaroita" miettiä, ku läheiset on kaikilla varmasti se ykkönen, joista ei halua luopua.

      Poista