maanantai 7. joulukuuta 2015

Essence joulukalenteri: luukut 1-6

Ah, kynsilakkajoulukalenteri! Voiko nainen ja kynsihöperö enempää toivoakaan? No, oikeastaan voi. Oisin kyllä halunnu parit kosmetiikkajoulukalenteritkin, mutta lompakko ei antanut myöten. Jospa ensi vuonna sitten!


Blogeja seuratessa huomasin, että Essencen kalentereiden luukut eivät ole identtisiä keskenään. Tuntuvat olevan randomissa järjestyksessä lakat ja oheistuotteet eri kalentereissa. Mun mielestä ei kauhean kiva. Spoilaantuu iloisesti, mutta toisaaltapa tietää mitä odottaa, hah!

Nämä lakat ja joulusukkakynsiviila ilmestyivät mun kalenterin luukuista! Kaikki lakat I love trends- kokoelmasta. Tykkään pullojen pienestä koosta.


1. ranskislakka Made with love. Ranskislakkaa mulla ei oo, enkä oo vielä koskaan tehny ranskista! Saisinkohan nyt aikaiseksi?
2. Add on magic! sparkling matt top coat. Tätä kokeilinki jo ja myöhemmin ilmestyy postaus, jossa tämä on kynsillä. Tykkään tästä ihan hirmuisesti!
3. Snow flakes are kisses sent from heaven, snow flake top coat. (Nimihirviö!) Tästä en tykkää yhtään, koska tikkuglitteri. Annan pois.


4. Sweet caramel sweets. Suklaalakka, kuten mieheni heti tokaisi irroittaessaan tätä kalenterista. Oli niin tiukasti kolossan, että annoin homman hänelle, ettei vaan kynnet kärsisi. Hihi. Tykkään suklaasta, joten myös tästä lakasta, olettaisin...
5. Rudolph's favorite. Pinkkiin vivahtava tumma viininpunainen. Tämä on parhaillaan kynsilläni ja tykkään mahottoman paljon!
6. Joulusukkakynsiviila. Aukaisin luukun ja sielläpä olikin tyhjää. Oli onneton irronnut ja lähtenyt seilaamaan johneki. Mieheni sitten onki sen esiin ja saatiin hyvät naurut tästä kynsiviilasta. Viila päätyi mieheni käyttöön. X-Wing miniatyyreihin kun pitää saada magneetit paikoilleen ja hommaan tarvitaan viilaa.


Sellainen oli kalenterin anti tähän mennessä. Innolla odotan, mitä luukuista vielä putkahtelee.

12 kommenttia:

 1. Mulle on siis tullut näistä vaan yksi sama lakka kuin sulle (toi suklaa). Ja tänään tuli jo toinen kappale yhdestä lakasta. Mulla menee kyllä raja siinä, jos kalenterista alkaa tulla tuplakappaleita. Nää on ilmeisesti täytetty ihan randomilla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en kyllä ala, jos tuplakappaleita tulee!! Tietääpähän, ettei toista kertaa hommaa moista kalenteria, murh.

   Poista
 2. Add on magic kuulostaa kivalta, mukava nähdä se sitten kynsillä :)

  VastaaPoista
 3. Aijai mikä kalenteri! Kyllä vähän harmittaa etten ehtinyt tätä saada :/ No, ehkä ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kalenteri :) en taaskaan saanut aikaiseksi hommattua yhtään kalenteria itselle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä semmonen pimeiden aamujen piristys. En määkään ois saanu hommattua, ellen ois saanu tätä joulu- ja synttärilahjana... :D

   Poista