keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Tomaattista

Innoitus näihin kynsiin lähti Nena Sofian tomaattikynsistä. Ihastelin väriä ja tuumasin, että tahdon ton lakan itselleni! Sitten hoksasin, että hups, mullahan oottaa tuo lakka kokeilemattomien joukossa... Niinpä otin hänet seuraavaksi käsittelyyn!

Essencen Polka Holga on herkullinen tomaatin hehkuinen punaoranssi. Lakkasin kolme kerrosta tätä, koska vapaan kasvun raja näkyi minua häiritsevästi. Lisäsin vielä siirtokuvat, jotka jämähti just siihen kohtaan, kun sattuivat osumaan. Ei auttanu tähtääminen ja varovaisus, kuten kuvasta näkyy. Kuvan otin kuvaajakädestä, koska kuvauskäden siirtokuvat on pahemmin kierossa, kuin tässä kädessä.


Mukavasti piristää mieltä tällainen väri-ilotulitus. Kuvan ottohetkellä oli taas vihreä nurmikko. Edellisenä päivänä se oli vielä valkoinen, haha.

Ps: Mietin, että laittaisinko Essencen joulukalenterin tuotteita tänneki näkyville. Mietin, että kerran viikossa laittaisin viikon luukut? Mitä tuumitta?

10 kommenttia:

 1. Ihanan pirteän punainen väri ja hienot koristelut! Musta olis ainakin kiva nähdä mitä joulukalenterista on ilmestynyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Määpä siis koitan kuvata nuo kalenterin tulokkaat kerran viikossa... :D

   Poista
 2. Kalenterin sisältö kiinnostaa

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana punainen :) ja ihanasti sopii noi siirtokuvat!

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakat ja kuvat on just hiaaanot, kalenteria framille vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mää selvästiki laitan sen kalenterin eetteriin...:D

   Poista
 5. Ihanan värinen! Kiva yllätys ku tulee vastaan lakka minkä ehdottomasti haluaa ja sit tajuaakin et mullahan on se jo :D

  VastaaPoista