maanantai 28. joulukuuta 2015

Savupiippulakka ja korvamato

Tulikos teille jouluna joulupukki savupiipusta? Meillä ei ole savupiippua, joten tyydyin savupiippulakkaan, Essencen Meet me at the chimneyhyn. On aika söpö tapaus! Kaksi kerrosta ja nätti lopputulos.


Ensimmäisen yrityksen sain söhrittyä onnistuneesti. Niinpä mieheni kanssa tehtiin tieteellinen tutkimus ja kokeiltiin söhryihin erilaisia glittereitä. Parhaalta näytti Orlyn Prisma Gloss Silver. Sitä laitoin kynsien tyveen, kun tein pohjat uusiksi. Ei kauheasti blingi kuvissa näy, pöh. Kimalsi silti ihanasti!


Niin, se korvamato! Sehän tulee tuosta nimestä, koska siinä on sana chimney. Heti lakan nimen luettua alkoi päässä pyörimään lastenlaulu, jota lapsena mummulassa hyvin usein laulettiin tätieni kanssa. "Chim chimeney, chim chimeney chim chim cher-ee..."


Olkaa hyvät ja ottakaa mukava korvamato tästä.

6 kommenttia:

 1. Munkin pitää testata tätä pikapuoliin. On se vaan niin nätti lakka. Toivottvasti toi hitoksen mato ei tarttunut mulle. Mulla on paha tapa lauleskella kaiket päivät jotain ihan ääliölauluja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaahan pian toi ihanuus! <3 Ja hah hah, jos sait tosta korvamadon... :D Mulla se matoili aika railakkaasti nimittäin. :D

   Poista
 2. Korvamato ei tällä kertaa tarttunut, mutta kynsilakanhimo sen sijaan iski. Tosi jännän vihreän sävyinen lakka tämä, ihan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ku et ottanu korvamatoa tästä... :D Tää on vinkeä lakka! Ei voi ku tykätä! ^_^

   Poista
 3. Hauskan värinen lakka ja pieni kimalle on kiva lisä sille :) korvamato jäi onneksi tarttumatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on semmonen söpöläinen... :) Ja höh sulleki, ku et ottanu hyvää korvamatoa... :D

   Poista