tiistai 16. joulukuuta 2014

DIY: korvakorutaulu

Esittelenpä teille tapani säilyttää korviksia. Tämän idean sain eräältä ystävältäni ja päätin toteuttaa sen, koska korvakorut kummasti raivaavat tietään luokseni, siinä missä kynsilakatkin.

Kaivelin kaapeista tauluja. Löysin sopivan kokoisen. Seuraavaksi kaivelin verholaatikkoa. Löysin punaisen pitsiverhon, jonka päätin hyödyntää tätä varten. Leikkasin verhosta sopivan kokoisen palan. Asettelin sen taulun nurjalle puolelle, laitoin taustapahvin päälle ja siinä se. Reunoilta ylimenneet pitsiverhot leikkasin pois, jotteivat ne jääneet törsöttään. Tämän taulun koukku ei halunnut alkaa minua, joten virittelin vielä iloisesti metallisen kukka-amppeliin kuuluvan kolmihaaraisen ketjun taulun taakse ja iskin koko komeuden seinälle. Toimii!

Viimeisenä olikin sitten koko askartelun paras osa: korvakorujen asettelu tauluun nätisti. Alkuun ei ollut enempää, kuin mitä kuvassa näkyy. Kuva otettu viime keväänä siis. Nyt taulu alkaa olla aika täynnä! Saa nähdä milloin pitää seuraavakin taulu värkätä.


Eikös olekin hieno sistustuselementti?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäis ottaa uudempi kuva tosta, nyt se jo vähä pursuilee korvakoruja... :D

   Poista
 2. Oi, on kyllä kiva! Äidillä oli aikanaan saman tyylinen, mutta tais olla jostain sametista tms. väkerretty ja korut oli sitten nuppineuloilla kiinni. Tosi ihania tällaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsiverho on kätevä, ku siihen saa korvikset nätisti roikkuun, eikä tartte mitään kiiinnityskonsteja keksiä.

   Poista