lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun ajan kynsiä

Tässäpä muutamat kynnet!

Näillä kynsillä olin aaton ja joulupäivän. Kolme kerrosta Seventeenin Cameo Crush -sokerilakkaa. Ihastuin! Ihanan värinen ja ihana kimallus.Eilen värkkäsin nämät. Pohjalla kolme kerrosta BeautyUK:n nro 64 Urban Junglea. Väri on hurmaava. Likaisen vihreä. Ai että tykkään!

Pikkusiskon ottama kuva molemmista käsistä.

Glitterlakka on Essencen Hidden Garden, johon olen tainnut rakastua. Kukat tein dotting toolilla. Valkoinen on L.A.Girlin Polka Dot. Keltainen on JulieG:n Canary Islands.

Näistä tuli mielestäni onnistuneet. Kukat eivät ole täydellisiä, mutta ensimmäinen kerta, kun tein niitä. Kokonaisuus on mieleeni.


Miten teillä meni joulu? Me vaan öllötettiin, tehtiin palapeliä, syötiin ja tuijotettiin telkkaria.

8 kommenttia:

 1. Ääh nuo jälkimmäiset on upeat! Tosi kivat nuo kukkaset :) <3 Ja mulla on ollut niin monimutkainen joulu, että kerron varmaan tarkemmin jossain postauksessa kunhan Suomeen palaan, mutta näin kommenttiboksiin menee monimutkaiseksi selittää.... Hauskaa on kuitenkin ollut! :) Ja ollaan öllötettykin, mikä tietysti kuuluu jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Jäänpä ootteleen sun monimutkaisen joulun tarinaa... :D

   Poista
 2. No vautsi, jos nuo on sun ekat kukat niin olen kade. Nimittäin tosi hyvin onnistuneet:) joulu meni kiireessä kun yritti tehdä kaiken mahdollisen kahdessa vapaapäivässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oi, kiitos! Ekat oli ja oon kyllä tyytyväinen näihin.
   Ei kuulosta kovin jouluiselta tuo kiire. :)

   Poista
 3. Nuo kukkaset on tosi onnistuneet! :) joulu meni aika rauhallisissa merkeissä täällä. Oikeastaan en tehnyt paljon mitään joulunpyhinä :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo Seventeenin lakka! Sopisi hyvin kesäänkin! :) Ja hauskat kukkaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molempia tuun kyllä käyttään. Mietin, että mitä muuta keksis tehä dottarilla.

   Poista