tiistai 9. joulukuuta 2014

Oriflame: The ONE -kynsinauhavoide & Tender Care -hoitovoide

Vielä viimeiset testattavat uunista ulos! Jätin lemppareimmat viimeiseksi.

Tässä vielä lokakuun kynsimiitissä Anna-Leena Pieskältä saadut testituotteet.


Tender Care - hoitovoide

Tämä on nk. ihmevoide. Voide on hyvä rohtuneisiin huuliin, palovammoihin ja kynsinauhoillekin. Tuotetta olen testannut auenneeseen suupieleen ja voiteen avulla se parani 1-2 päivässä. Lisäksi voide pääsi palovammatestiin. Otin ajatuksissani kuuman uunipellin paljaisiin käsiin ja rupesin laittamaan sitä takaisin uuniin. Auts! Uitettuani käsiäni kylmän veden alla, laitoin ihmevoidetta sormenpäihini. Ei tullut rakkuloita ja punoitus jäi vähäiseksi. Lisäksi kynsinauhat tykkäävät tästä voiteesta. Voide kosteuttaa ja pehmentää niitä ihanasti. Tuote on siis todellakin maineensa veroinen!

Tämä ihmevoide on hajustamaton. Tällä hetkellä näitä ihmevoiteita saa myös kirsikan, vaniljan, kookoksen ja karamellin tuoksuisina. Oi, kuinka haluankaan ne kaikki! 
Tuote löytyy täältä


The ONE - kynsinauhavoide

Tämä kynsinauhavoide on ihana! Tuoksu on taivaallisen hyvä (manteli) ja voide imeytyy hetkessä. Tuoksu on itseasiassa niin hyvä, että jään aina nuuskimaan sormiani voiteen laiton jälkeen. Lisäksi haluaisin tämän tuoksuista shampoota, suihkusaippuaa, käsirasvaa jne. Tuoksun hyvä puoli on sekin, että voidetta tulee käytettyä melko ahkerasti, että pääsee taas nuuskimaan sitä... Erittäin toimiva tuote kaikinpuolin siis!

Tuote löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Heh täällä toinen joka otti kerran uunipellin kuumana käsiin ja yritti laittaa uuniin.. Eihän sitä voi muistaa;) Tenderit on kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuota ihmevoidetta enkä oo käyttäny sitä oikeestaan ollenkaan ku en saa otettua sitä tuolta purkista.. Jää kynsien alle. Miten oot ottanu tuota sieltä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon vaan kaivanu purkista varovasti kynnen etupuolella. Toiset ottaa sitä esim. hammastikulla.

   Poista